Pooh's Magazine editie 2/95
1 Augustus 1995

Een nieuwe maand, een nieuwe Pooh's..

Nog steeds wat magertjes misschien, maar dat heeft volgens mij voornamelijk met de vakantie te maken. Hoezo slechte timing... Vakantie of geen vakantie, we hebben reacties gekregen! Positieve reacties van enthousiaste lezers die graag meewerken aan de verspreiding van Pooh's.

In dit nummer is er meer filminformatie, een boekrecensie en een nieuwe puzzel. De vorige puzzel kreeg een aantal reacties, dat hij te moeilijk zou zijn, maar ook een juiste oplossing van Andreas Reinicke (Sorry, geen prijzen..) Dit, samen met de andere reacties is toch bemoedigend. Pooh's wordt gelezen! Dus gaan we rustig verder. De puzzel van deze maand is trouwens een stuk eenvoudiger.

Verder in deze Pooh een beschrijving van een reis naar de Cabo Verde en een gedicht van Yeats. Omdat ik het een mooi gedicht vind en om aan te geven dat gedichten ook meer dan welkom zijn. Eigen werk heeft uiteraard weer de voorkeur.

Verder geen nieuws, of het zou de ontdekking van de ALT.FAN.POOH nieuwsgroup op het Internet moeten zijn. Nee, het gaat niet over Pooh's Magazine, maar over de beer "with little brain" zelf. Een must voor elke Pooh liefhebber!

Veel plezier, wie al op vakantie geweest is, welkom terug! Nederland is ook mooi en het weer werkt mee. Wie nog moet: prettige vakantie!

Gerhard Hoogterp


Return to index