Pooh's Magazine editie 3/95
1 September 1995

Beste redactie,

Allereerst wil ik jullie feliciteren met het initiatief om een nieuw Nederlands elektronisch tijdschrift op poten te zetten. Sinds het verscheiden van NNN worden die node gemist.

Jullie artikelen zijn prima leesbaar. Ik zou het leuk vinden wanneer er meer aandacht besteed werd aan de modem, BBS en FTN wereld, zoals dat in NNN gebeurde.

Tenslotte nog een pluim voor de uitstekende filmrecensies van Menno Peeters. Meer! Meer! Die van Hans zou ik graag wat kritischer zien (sorry Hans :-), maar ja, smaken verschillen.

Jeroen Smulders

Natuurlijk is techniek welkom. Zeker wanneer het interessant is voor iedereen en niet alleen voor een relatief kleine groep sysop's. Wie schrijft?


Hallo Gerhard,

Eerste reactie op POOH, wat is dat nu weer?!

Echter na het lezen van de diverse artikelen is het inderdaad een zeer zinvol en leuk project, ik zou zeggen suk6 met jullie magazine en ik zal e.e.a. installeren op het BBS......

Ga zo door!

Erik Kauffeld

Via technet kreeg ik een exemplaar van Pooh's magazine, hier voor werd gebruik gemaakt van RAMag tijdschriftenlezer, in aangepaste vorm. Ik was onder de indruk van het gebruiks gemak. Zou je mij wat meer info kunnen sturen over RAMag en Reader.exe. Alvast bedankt.

Eric Buitelaar

Return to index