Pooh's Magazine editie 6/95
1 December 1995 (Dubbelnummer)

Van de editor.

Een nieuwe maand, een nieuwe editie. En wat voor een editie! Deze maand is Pooh's een dubbelnummer. In januari komt er dus geen Pooh's uit. Een mens moet ook eens op vakantie nietwaar?!

Ook hebben we deze maand een klein jubileum.. Het 6e nummer. We zijn alweer een half jaar bezig. Dit niet in de laatste plaats tot verbazing van onszelf! Geen reden voor een genoegzaam achteroverleunen, maar wel een reden tot tevredenheid en evaluatie. Daarom:

Om er nu eens achter te komen wat u, de lezer, van Pooh's Magazine denkt en vindt hebben we deze maand een kleine enquête opgenomen. Het zijn maar een paar vragen en een ieder die ook zijn of haar naam en adres opgeeft doet mee in de verloting van twee boekebonnen van een tientje. Voor wat, hoort wat tenslotte (en auto's weggeven, dat kunnen we niet betalen..;-)

Ook is Pooh's Magazine vanaf deze maand te lezen via het Internet. Edwin Neef heeft Pooh's Magazine opgenomen in de homepage van zijn BBS. Puur toeval, maar tegelijkertijd was ook Jos Bergman bezig met een homepage voor zijn BBS. Ook daar valt dus nu te genieten van Pooh's Magazine. De adressen zijn opgenomen in de colofon, in het nieuwe kopje "waar is Pooh's Magazine te lezen?" Dit was meteen aanleiding om de opmaak van de HTML versie van Pooh's Magazine eens wat bij te werken en hopelijk te verbeteren.

Wat is er verder nog te melden.. We zoeken nog steeds naar een cartoonist. Er is nog altijd ruimte voor meer artikelen: boeken, muziek, spelletjes en techniek zijn nog altijd wat ondervertegenwoordigd. Wie?

Rest ons u allen een prettige St. Nicolaas, een Prettige Kerst en een goed begin van 1996 te wensen. Pooh's Magazine is er weer per 1 februari met hopelijk de resultaten van de enquête en meer!


Reacties op de editorial graag via het Pooh's echomail gebied. Zie de colofon voor meer informatie.

[ Reageer nu ] [ Terug naar index ]