Pooh's Magazine editie 4/96
1 mei 1996

Van de editor,

In tegenstelling tot sommige andere media is het publiceren van een tijdschrift toch een wat eenzijdige zaak. Die eenzijdigheid betreft dan niet de inhoud (hopelijk) maar eerder de communicatie die nogal eenzijdig is. Een tijdschrift is geen interactief medium. Nu is dat inherent aan de manier waarop een tijdschrift werkt. Maar toch.. We weten dat Pooh's Magazine gelezen wordt, maar na de eerste nummers hebben we eigenlijk nooit kritiek of commentaar meer gekregen. En dat is jammer.

Natuurlijk zouden we achterover kunnen leunen, tevreden aan onze koffie lurkend concluderen dat alles dus goed is, en NetHack gaan spelen.. Maar ja, op die manier loop je toch het gevaar dat de gezapige tevredenheid hier, zich vertaalt in een tijdschrift dat op den duur eentonig wordt.

Kortom: een oproep om commentaar te leveren! Heerlijk een ander vertellen wat er allemaal niet deugt! Wat er mist en waarom het anders moet. Hopelijk kunnen we in de volgende Pooh's Magazine een rubiek met ingezonden brieven beginnen!

Nu is het ook weer niet zo dat we helemaal geen reacties krijgen. Op verzoek van Frank Breedijk ben ik een mailinglijst gestart. Wie op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe edities van Pooh's Magazine kan me (Gerhard Hoogterp 2:283/7.33) een berichtje sturen. Wanneer de nieuwe Pooh's Magazine uitkomt krijg je dan een mailtje met de inhoud.


Reacties op de editorial graag via het Pooh's echomail gebied, of via netmail aan de eindredacteur.

[ Reageer nu ] [ Terug naar index ]