Pooh's Magazine editie 4/96
1 mei 1996

+/-

+
voor EUnet (belangrijk netwerk van Internet-providers) die in april haar lijncapaciteit naar Amerika van 3 megabit per seconde naar 12 Mbit/s heeft verbeterd, en een ISDN lijn naar Hong Kong aangelegd heeft.
-
voor het openbaar vervoer die het toch niet voor elkaar krijgt je buiten de steden redelijk op tijd en voor de huidige prijzen comfortabel te vervoeren.
++
voor Ronald Troost wiens gezin met een kleine spruit is uitgebreid. En dan hebben we het niet over eetbare kleine groene balletjes..
-
voor de talkshows. Er zijn er zo veel en ze worden elke keer vervelender. Je ziet wie de presentator is en zapt gewoon door. De gasten zijn ongeloofwaardig, de situaties zijn extreem en je bent overtuigt dat het acteuren zijn en geen gewone mensen. Er kunnen toch niet zo veel stomme mensen zijn om elke dag in een talkshow op te treden.
+-
voor de music scene. Zijn we in de 90er of in de 70er jaren? De leden van "2 Unlimited" zullen een solo cariere beginnen, "Take That" gaan uit elkaar en de "Beatles" hebben een nieuwe CD uitgebracht. Waarom wil iedereen een eigen carriere? Waarom denken ze dat hun talent verspild wordt in een band? Wat hebben ze muzikaal meer te bieden? Misschien macaber, maar John Lennon en Freddy Mercury zingen beter vanuit het graf.
--
voor onze tijd. Gekke koeien, foutive aids test, problemen bij Chernobyl, hart problemen vanaf jonge leeftijd voor de "patatgeneratie", is dit de prijs voor onze beschaving?
++
voor het weer. Een paar dagen lang hadden we hogere temperaturen dan de Middenlandsezee landen. Een paar dagen lang zagen we de bomen groen worden. Een paar dagen lang voelde het alsof het zomer was. Ik hoop dat het doorzet...

Eleni Antonakou

Met bijdragen van Rolf Middendorp en Gerhard Hoogterp.

[ Reageer nu ] [ Terug naar index ]